Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2018 19:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zayo a Yzomandias sedí za hotelem a nalévají se vínem, do 45 minut jsou mimo

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Zayo dnes spouští předobjednávky svého debutového projektu Navždy Mladý.

Zayo v posledních týdnech aktivně teasuje svůj debutový projekt Navždy mladý, ke kterému zároveň ještě v létě vydal i titulní skladbu s videoklipem. Následně jsme se ještě dočkali i tracklistu včetně hostů a od nynějška je už oficiální, že první sólový projekt opravdu spatří světlo světa.

Člen košické HAHA Crew spouští předprodej a s ním také zveřejňuje novinku, kde mu hostuje jeden z nejdůležitějších pilířů Milion+ Yzomandias. Kluci společnou věc nazvali YYasmin a minimálně obyvatelé metropole východu vědí proč. O hudební produkci se v tomto případě postaral Nuri a již tradičně přichází i doprovodný reprezent videoklip.

Vznikal v Košicích v den, kdy kluci z M+ přišli domácím ukázat svou show v rámci Rehab Trip. O tvorbu se postaral rrevak a více už snad není třeba dodávat. Pokud se ti Zayova tvorba líbí, podpořit ji můžeš koupí originálu na fckthem.com a očekávat ho můžeš doma ještě před Vánocemi.

Domů
Sdílet
Diskuse