Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2018 22:54
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Máš pravdu, členové Milion+ sú prepnutí

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Tvrdí to v novém klipu ke skladbě Milly z aktuálního alba KML.

Kluci z Milion+ mají za sebou náročné období, protože během aktuálně probíhající Rehab Trip Tour ještě vydávají i labelové album. To spatřilo světlo světa minulý pátek, no a protože jsme ho měli možnost pozorně naposlouchat, už snad můžeme prozradit, že jde o jednoho z aspirantů na album roku.

Členové nás ať už sólo, nebo společně pravidelně zásobují novinkami a potvrzují to i teď, protože jsme se dočkali videoklipu na věc Milly. Jde o pár jednoduchých reprezent záběrů, kde máme možnost vidět Jicksona, Nik Tenda, Konexe a Karla. O klip se po režisérské stránce postaral Andreas Gold a za kameru se kromě něj postavil i Tkeej a Jiří Píša, který se věnuje i tvorbě vlogů z Rehab Tripu.

Podle toho, co jsme měli možnost vidět na sociálních sítích, bychom se ještě mohli dočkat v dohledné době i dalších videoklipů, takže zůstaň naladěn. A klidně nám dej vědět, která skladba z KML by si podle tebe videoklip zasloužila.

Domů
Sdílet
Diskuse