Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2018 17:54
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jägermeister odkryl tajemství úspěchu nultých let. Co inspirovalo známé legendy k tvrdé práci?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kampaň From 00's to Heroes od Jägermeisteru mapuje inspiraci odhodlaných lovců společně s legendou graffiti scény 2MAD.

Jägermeister přichází s novým projektem s názvem 00's to Heroes. V rámci něj se ikona české a slovenské graffiti scény 2MAD vrací na začátek nového tisíciletí a společně s ostřílenými lovci hledá konkrétní momenty, které jim výrazně změnily život.

Část aktérů jako snowboardistka Karolína Salavcová, držitelka prestižní ceny Czech Press Photo Alžběta Jungrová či organizátor Hip Hop Kempu Affro, si můžeš připomenout v tomto článku.

Nyní se díky oficiálnímu YouTube kanálu Jägermeister dostáváme i k posledním třem zkušeným a důležitým postavám urban kultury začínající v nultých letech. Jmenovitě si na zlomové momenty zavzpomínali Romeo, Jakub Pešek a Rejman.

2MAD navštívil všech 9 vybraných osobností s jemu typickou zahalenou tváří a skicákem. Právě ten byl během všech návštěv nejdůležitějším nástrojem v celém projektu. Umělec na něm totiž zaznamenával důležité fragmenty příběhů jednotlivých lovců. Tuto inspiraci následně použil jako podklad pro tvorbu výsledné pocty hrdinům nultých let.

„Nebylo jednoduché vybrat od každého jen jeden moment, který ovlivnil jejich cestu,“ konstatuje graffiti legenda, která z vybraných momentů sestavila obrovský mural, který od konce listopadu najdeš na budově Klasick Wheels v Praze v Holešovicích.

Nepřestávejte lovit nové příběhy nejen z vlastního života, ale i ze života sportovců, umělců či byznysmenů, kteří mohou být v mnohém vzorem a inspirací.

Domů
Sdílet
Diskuse