Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2018 11:09
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Crash Team Racing nejspíš dostane remaster!

TECH
Uložit Uložené

Dočkali jsme se, Activision bude v předělávkách Crashe pokračovat!

Když loňský rok vydala společnost Activision po devíti letech zremasterované první tři díly Crashe Bandicoota, oblíbený vombat se opět rozzářil v obývacích pokojích na obrazovkách milionů hráčů.

Nyní americká vývojářská společnost naznačila, že na blížícím se The Game Awards 2018 zřejmě ohlásí závodní arkádu Crash Team Racing v remasteru.

Activision v tomto týdne rozesílal vlivným osobnostem speciální balíčky, které naznačovaly příchod něčeho velkého. Úvahy proto odstartoval tweet manažerky PlayStation Access Hollie Bennett, která obdržela balíček obsahující dvě oranžové chlupaté kostky v barvě stejné jako má oblíbený vačnatec.


Je u nich napsán vzkaz „Sliding into the Game Awards na 6/12“ nejspíše odkazující na známé smykování, které v této hře bylo neodmyslitelnou součástí při zrychlování svého autíčka.

Zda dostane hra i multiplayer, jak bude vypadat, jestli se přidá i oblíbená soubojovka Crash Bash, a jestli tedy doopravdy CTR vznikne – to všechno se dozvíme na The Gaming Awards už 7. prosince v 02:30 hodin našeho času.

Domů
Sdílet
Diskuse