Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2018 13:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Ryan Reynolds vtipkuje, že s manželkou Blake Lively spal jen dvakrát v životě

FILMY A SERIÁLY SEX
Uložit Uložené

Herec se v talkshow Ellen DeGeneres dobře bavil.

Herec Ryan Reynolds si pravidelně utahuje ze své známé manželky Blake Lively. Vzali se už v roce 2012 a od té doby stihli zplodit dvě dcery James a Inez.

Ryan nedávno ohlásil, že v prosinci budou lidé moci v kinech zhlédnout speciální verzi Deadpoola, která bude obsahovat výlučně scény vhodné i pro děti, takže si rodiče budou moci odpočinout a vyměnit animáky jako Frozen za novější film.

Reynolds se v rámci kampaně na nového Deadpoola zastavil v show Ellen DeGeneres, kde se rozpovídal o tom, jak se svými dcerami dokola sleduje právě Frozen, což ho koneckonců zřejmě inspirovalo, aby verzi Deadpoola vhodnou pro děti nechal vyrobit.

Dotkl se i témata plození dětí. Ellen byla zvědavá na to, jak Ryan zvládá rodičovství a zda náhodou neplánují třetího potomka. Herec si zavtipkoval, že je za jeho dvěma dcerami třeba hledat obyčejný sex.

Prý si s Blake Lively užili sex jen dvakrát v životě, díky čemuž se narodily obě dcery, a doufá, že zanedlouho se konečně dočká i třetího společného sexuálního zážitku.

Doporučeno
Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou 20. dubna 2024 8:00

Nakonec debatu uzavřel slovy, že třetího potomka v nejbližší době neplánují, protože mají dost práce se dvěma dcerami a svými kariérami. Pokud máš Ryana rád, určitě se podívej na celý rozhovor.

Domů
Sdílet
Diskuse