Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2018 12:24
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Otec poslal dceru 8 kilometrů pěšky do školy, protože šikanovala spolužáky v autobuse

ZAJÍMAVOSTI ŠIKANA
Uložit Uložené

Na internetu se názory rodičů rozcházejí.

Šikana ze škol jen tak snadno nezmizí. Děti se dostávají do konfliktů každý den, ale pokud své spolužáky šikanují a systematicky jim znepříjemňují život, čeká na ně trest. Na vlastní kůži to zjistila malá 10letá Kirsten z amerického státu Ohio, kterou už podruhé vyhodili ze školního autobusu, protože spolužáky šikanovala.

Poprvé ji otec upozornil, aby se tak již nikdy nechovala, jenže když přišla domů s druhým zákazem vstupu do školního autobusu na tři dny, došla mu trpělivost. Kirsten mu řekla, že ji příští týden bude muset všechny tři dny ráno odvézt přibližně 8 kilometrů do školy, avšak otec Matt Cox měl jiný plán.

Namísto pohodlné cesty v autě nechal svou dceru se sbalit, nasadit si na záda školní tašku a pak ji poslal pěšky 8 kilometrů až do školy. Po celou dobu jel těsně za ní ve svém autě, aby se ujistil, že jí nehrozí žádné nebezpečí, a situaci nahrál na Facebook.

Teplota klesala pod 2 °C, ale Matt byl o své výchově přesvědčen. Ve videu povídal, jak šikanu nemůže tolerovat a věří, že to jeho dcera pochopí také. Názory lidí na internetu se samozřejmě rozcházely, protože jedna část komentářů trest schvalovala a druhá ho zase považovala za příliš radikální. Co říkáš ty?

Domů
Sdílet
Diskuse