Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2018 16:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Internet se vysmívá policistům, kteří hrdě pózovali s drogovým úlovkem. Naskládali před sebe i jednodolarovky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Hrdí policisté z Texasu chytili tři drogové dealery.

Američtí policisté se neustále snaží bojovat s drogovou kriminalitou, přičemž občas dokáží zajít až do extrémů. Naneštěstí pro partu policistů z amerického města Tenaha ve státě Texas, tentokrát se nemohli pochlubit miliony dolarů a hromadou kokainu.

Zadržet se jim podařilo tři podezřelé z přechovávání návykových látek, což je samo o sobě záslužná činnost, jenže podezřelí u sebe neměli tolik drog a peněz, aby se mohli policisté hrdě postavit před zadržený kontraband.

Internet, a zejména lidé na Facebooku, se nyní smějí tomu, co všechno dokázali muži zákona položit před sebe na stůl.

Nechyběla na něm „kopa“ bankovek, přičemž některé z nich byly jednodolarovky, dvě pistole, o kterých lidé v komentářích hned začali pochybovat, zda náhodou nejsou na kuličky, a dva sáčky pravděpodobně marihuanových stonků. Není známo, zda mělo jít jen o odpad, nebo chtěli dealeři prodat i ty.

Policisté očividně museli při aranžování stolu improvizovat, a proto bys na něm našel i rozbitý mobil, poloprázdnou láhev vody a dva balíky kapesníků. Na jedné váze se zřejmě měla nacházet droga, ale v komentářích lidé přemýšleli nad tím, zda tam policisté neumístili pouze Ferrero Rocher.

Domů
Sdílet
Diskuse