Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2018 15:44
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Offsetovi chybí Cardi B. Oblíbený hvězdný pár je těsně před rozvodem

HUDBA
Uložit Uložené

Hudební pár se aktuálně nachází v krizi, která pravděpodobně nebude mít šťastný konec.

Ačkoliv mezi zahraničními umělci existuje mnoho celebritních párů, většina dříve či později narazí na problémy, které standardně znásobuje i medializace. Jinak tomu není ani v případě rapové dvojice Cardi B a Offset, kteří jsou podle dostupných informací manželi od září 2017.

Aktuálně však procházejí krizí a vše při tom dokumentují na svých sociálních sítích, za což je už někteří dokonce začali podezřívat, že cílem je pouze vyvolat kontroverzi a udělat si promo. Ve skutečnosti to však vypadá o něco vážněji, protože Cardi B už připustila i rozvod a o konci vztahu mluví jako o hotové věci.

Důvodem má být, že ji Offset opakovaně podvádí, přičemž se zmiňují jména jako Cuban Doll nebo Summer Bunni. Člen Migos nyní všeho lituje a svět překvapil tweetem, ve kterém v jednoduchosti popisuje své pocity. Pár už několik měsíců spojuje společný potomek, a tak budeme zvědaví, zda Cardi svému muži odpustí. Pro nás ostatní mohou být alespoň příkladem, jak se (ne)chovat při podobných problémech.

K Offsetovi se už přidal i Yaksha, kterého trápí jiné problémy. 

Offsetovi chybí Cardi B. Oblíbený hvězdný pár je těsně před rozvodem

Domů
Sdílet
Diskuse