Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2018 17:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Refresher Vlog: Nejnáročnější pracovní den!

REFRESHER
Uložit Uložené

Náš třetí vlog je na YouTube a tentokrát máš možnost vidět, jak vypadá náročný pracovní den našeho videotýmu.

V posledních týdnech jsme se začali věnovat i konceptu vlogů a vlastně litujeme jen toho, že jsme nezačali dříve. V první řadě bychom chtěli poděkovat za reakce diváků a slibujeme, že budeme v této sérii pokračovat. Důkazem je i dnešek, kdy vychází třetí díl Refresher Vlogů, v rámci nějž ti ukážeme běžný pracovní den v bratislavských kancelářích.

Naše moderátory čekal kurz s profesionálem Patrikem Hermanem, díky kterému budou nyní předvádět artikulační a gestikulační ekvilibristiku. Co se naučili a jak vlastně celý den probíhal, už máš možnost vidět v samotném videu.

V závěru se vše již tradičně obrátilo ve velkou party, ale ještě předtím ti ukážeme, jak probíhá natáčení Freshnews. Následně jsme se ještě přesunuli na dvě točení do bratislavských klubů a s potěšením můžeme konstatovat, že máme za sebou další náročný pracovní den.

Domů
Sdílet
Diskuse