Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2018 12:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na festivale Pohoda 2019 vystúpia legendy z The Roots

HUDBA
Uložit Uložené

Na Pohode 2019 vystúpi aj jedna z najlepších hip-hopových skupín histórie.

Obľúbený multižánrový festival nebude chýbať ani v budúcom roku a už teraz vieme, že sa skutočne je na čo tešiť. Po skúsenostiach z minulých ročníkov je snáď každému jasné, že Pohoda je jednou z najzásadnejších domácich udalostí pod holým nebom a bola by škoda by škoda ju vynechať.

Preto si už teraz do kalendára zaznač dátum 11. – 13. júla 2019, kedy sa bude konať už 23. ročník. Už tradične na trenčianskom letisku. Zároveň sme sa už dočkali aj zverejnenia prvých mien, pričom je isté, že nás svojou návštevou poctí švédska peváčka Lykke Li. Dnes však organizátori prekvapujú ešte o niečo viac a oznamujú, že na Pohode 2019 vystúpia aj legendárni The Roots

Ich organická hip-hopová show s prvkami jazzu je dlhodobo považovaná za jednu z najlepších na svete a teraz môžeš byť jej svedkom aj ty. Taktiež platí, že v posledných rokoch už vystupujú len veľmi zriedka, takže pôjde o veľmi exkluzívnu záležitosť. Viac informácií nájdeš na oficiálnej stránke  www.pohodafestival.sk, kde si zároveň môžeš zakúpiť lístky v predpredaji za zvýhodnenú cenu. 

Domů
Sdílet
Diskuse