Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2018 22:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine tvrdí, že je nevinný, Harry Potter bojuje proti Zemanovi

REFRESHER
Uložit Uložené

Za posledních pár dní se toho opět stihlo udát dost, a tak máme pro tebe podrobné shrnutí v nejnovějších Freshnews z Prahy.

Rok 2018 se pomalu blíží ke konci a na poslední chvíli se ještě snaží zaujmout i ti, kteří to nestihli během uplynulých 12 měsíců. Nebo si to alespoň myslí. I proto jsme si pro tebe opět připravili přehled nejdůležitějších novinek za uplynulých pár dní, v rámci něhož se dozvíš, jakým způsobem na sebe chce přitáhnout pozornost Leoš Mareš.

Už tradičně nechybí ani aktuality ze světa hudby, technologií či filmů, takže si na své přijde jistě každý. Moderátorská dvojice Kryštof a Andrea zároveň už myslí na Vánoce, takže si představíme i nejvulgárnější dárky, kterými můžeš obdarovat jen velmi úzkou skupinu blízkých.

Nejnovější Freshnews určitě nevynechej a dozvíš se třeba i to, proč jeptišky nepatří do Las Vegas a kdo si vysloužil nominace na Grammy. Více už ale v samotném videu.

Zpět
Sdílet
Diskuse