Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2018 9:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zayov bodyguard je swag. Navždy Mladý je vonku, ako znie spolupráca so Sameyom, Dalybom a Egom?

HUDBA
Uložit Uložené

Album Navždy Mladý je oficálne dostupný na streamovacích službách.

Keď sme pred pár rokmi písali o videoklipe Rap a Móda od Haha Crew, už vtedy bol jej členom aj Zayo. Vtedy však ešte nikto vrátane neho netušil, že o pár rokov bude jedným z najhejtovanejších interpretov na Slovensku. Aj napriek tomu teraz prichádza s debutovým sólom, na ktoré si museli fanúšikovia počkať dosť dlho. 

Album Navždy Mladý obsahuje 11 skladieb a celkovo 31 minút hudby, čo je na pomery členov košickej skupiny relatívne dosť. Ako sme už avizovali skôr, hosťami sú Ego, Samey, Dalyb, Khans, Karlo a tiež Yzomandias.

Po prvom vypočutí môžeme konštatovať, že projekt má potenciál vyvolať ďalšiu vlnu komentárov, no v konečnom dôsledku stavil Zayo na to, čo mu ide najlepšie. Dozvieš sa napríklad, kto je jeho bodyguard a  úplne posledná skladba je dokonca venovaná všetkým dlhoročným hejterom, ktorí neverili v budúcnosť Haha Crew. 

Domů
Sdílet
Diskuse