Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2018 15:08
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Společnost ti zaplatí 100 000 dolarů, pokud se na rok vzdáš svého smartphonu

TECH
Uložit Uložené

Výzva, na níž bys mohl parádně vydělat.  

Vydělat si 100 tisíc dolarů, aniž bys musel celý rok manuálně dřít nebo pracovat 12 hodin denně nezní jako špatná nabídka. Společnost Vitaminwater si uvědomuje, že tolik peněz obvykle nemáš šanci vydělat za to, že jen žiješ svůj život, a tak nyní hledá jednoho odvážlivce, který na jeden celý rok odloží svůj smartphone.

Známý výrobce ochucených vitamínových nápojů tvrdí, že se vždy snaží bourat stereotypy a monotónní životní styl, což ho inspirovalo k vytvoření zajímavé soutěže.

Vstup do soutěže je na první pohled jednoduchou záležitostí, ale značka tě nakonec musí vybrat, což už lehké nebude.


Až do 8. ledna 2019 máš šanci přidat příspěvek na svůj Instagram či Twitter, ve kterém pomocí hashtagu #NoPhoneforaYear a #Contest společnosti popíšeš, co bys celý rok dělal, kdybys neměl smartphone k dispozici. Zapojit se můžeš čtyřikrát, takže pusť uzdu fantazii, a pokud tě 22. ledna značka vybere, na rok odložíš chytrý telefon do šuplíku.

Neznamená to, že budeš odříznutý od světa. Namísto smartphonu dostaneš Nokii 3310, ať můžeš udržovat kontakt se svými blízkými, a dokonce nebudeš mít zakázáno užívat ani laptop či počítač. Aby toho nebylo málo, klidně můžeš využívat i hlasem ovládaná zařízení jako Amazon Echo a Google Home.

Po roce bez smartphonu si Vitaminwater otestuje, zda jsi výzvu zvládl. Podstoupíš test na detektoru lži, který rozhodne o tvém osudu.

Pokud jím projdeš, získáš 100 tisíc dolarů, ale pokud ho nezvládneš a ve výzvě selžeš za méně než 6 měsíců, nedostaneš nic. Když zvládneš alespoň zmíněného půl roku bez smartphonu, Vitaminwater tě potěší částkou 10 tisíc dolarů.

Více informací již najdeš přímo na webu společnosti, kde je uvedeno, že vstoupit do soutěže mohou jen Američané, avšak pokud vymyslíš dobrý příspěvek s hashtagem, možná firma udělá výjimku.

Domů
Sdílet
Diskuse