Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2018 14:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vo videoklipe A$AP Rockyho sa objavuje mikina slovenského labelu FCK THEM

HUDBA
Uložit Uložené

Módna a rapová ikona má na konte ďalší skvelý vizuál, v ktorom tentokrát účinkuje aj kúsok oblečenia zo Slovenska.

Výsadou amerických raperov novej vlny je, že väčšina z nich si dáva výrazne záležať na vizuálnej stránke svojej tvorby. Najlepším príkladom je v tomto prípade trendsetter A$AP Rocky, ktorý je pre ostatných nielen hudobným a módnym vzorom, no závidieť mu všetci môžu aj najlepšie klipy. 

Túto skutočnosť dokazuje aj teraz, pričom sme sa dočkali ďalšieho videoklipu ku skladbe z albumu Testing. Tentokrát si ho vyslúžila vec Tony Tone. Výsledok je však špecifický aj tým, že sa doň dostala mikina od chalanov z FCK THEM, takže máme vo svetovom videoklipe kúsok oblečenia zo Slovenska.

Pri tejto príležitosti sme sa teda rozhodli osloviť toho najkompetentnejšieho – zakladateľa Yakshu: „Mikinu má na sebe môj blízky človek z Harlemu RellMoney. Keď som na Manhattane, tak trávim čas väčšinou na jeho byte. Mimochodom, z toho bytu je tiež Rockyho freestyle, ktorý máme na FCK THEM YouTube. Určite skontroluj, ak si ešte nevidel.“

No a určite skontroluj aj debutový diel nášho seriálu s Yakshom, v ktorom rozpráva práve o fungovaní za veľkou mlákou. 

Domů
Sdílet
Diskuse