Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2018 23:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Robert Downey Jr. konečně zareagoval na pomoc agentury NASA, která má zachránit Tonyho Starka z vesmíru

FILMY A SERIÁLY NASA ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Herec se zapojil do vtipné žádosti o pomoc.

Z traileru na Avengers: Endgame jsme se dozvěděli, že Tony Stark zůstal uvězněný na lodi uprostřed vesmíru. Postupně mu dochází jídlo, za pár hodin mu dojde kyslík, a tak nahrává zprávu pro svou milovanou Pepper o tom, jak ji miluje a vždy bude.

Upoutávka navozuje dojem, že je osud Tonyho už zpečetěn a nikdo mu nemůže pomoci, jenže fanoušci série vymysleli před pár dny perfektní způsob, jak ho bezpečně dostat zpět na Zemi.

Ve velkém začali otravovat americkou vesmírnou agenturu NASA, aby okamžitě pozastavila své mise a všechny prostředky soustředila na hledání Iron Mana ve vesmíru. NASA chvíli mlčela, ale pak zareagovala.

Prý už o situaci pana Starka slyšeli, přičemž Tony by se měl ohlásit Avengerům se slovy, že má problém, čímž naráželi na legendární větu „Houstone, máme problém.“ Pokud však nemůže komunikovat, je třeba neustále prohledávat oblohu, jestli se náhodou neobjeví.

Herec Robert Downey Jr. nakonec nezůstal ticho. Jako Tony nakonec sdílel příspěvek NASA, který okomentoval slovy „Always good to know NASA has your back.“

Doporučeno
Geniální detektiv nebo novinář propadající alkoholismu. Tohle jsou nejlepší role Roberta Downeyho Jr. Geniální detektiv nebo novinář propadající alkoholismu. Tohle jsou nejlepší role Roberta Downeyho Jr. 4. dubna 2024 14:00

Má tak radost z toho, že se na agenturu může vždy spolehnout, protože jinak by zřejmě ve vesmíru zahynul. A můžeme předpokládat, že v Avengerech ještě neřekl poslední slovo. 

Domů
Sdílet
Diskuse