Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2018 19:11
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

16letý vítěz lístku na sexuální ostrov tam opravdu ztratil panictví. Jednu z prostitutek si prý chce vzít za ženu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Příběh mladého muže z New Yorku má pokračování.

Internetem se před týdnem přehnala zpráva o tom, že bezplatný zlatý lístek na Sex Island vyhrál teprve 16letý Brian z New Yorku. Sexuální ostrov se měl uskutečnit během uplynulého víkendu, přičemž tento rok tam na 50 mužů čekalo až 100 prostitutek.

I když vše probíhalo v tajnosti a karibští policisté dokonce prohlašovali, že žádnou podobnou akci neumožní, Brian se už vrátil domů a na internet se dostala jeho fotka, kde tráví čas se dvěma ženami.

Iba 16-ročný víťaz lístka na sexuálny ostrov tam naozaj stratil panictvo. Jednu z prostitútok si chce zobrať za ženu
Iba 16-ročný víťaz lístka na sexuálny ostrov tam naozaj stratil panictvo. Jednu z prostitútok si chce zobrať za ženu

Brian před odjezdem na ostrov přiznal, že ještě nikdy v životě neměl sex. Od chvíle, kdy použil otcovu kreditní kartu na to, aby se mohl do soutěže o lístek zapojit, s ním prý jeho máma nepromluvila, ale otec si o ostrově, neomezených drogách a dvou prostitutkách pro každého muže přečetl něco bližšího. Zalíbilo se mu to natolik, že pak chtěl na ostrov cestovat se synem.

I když se objevují kritici, podle kterých se žádný ostrov nekonal a Brian měl sloužit pouze jako marketingový tah, on je prý v sedmém nebi. Sám řekl, že poprvé na ostrově vyzkoušel drogy, popíjel alkohol a měl samozřejmě i sex. Poprvé ho měly dvě dívky opít a postarat se o to, aby na svůj první sexuální zážitek doživotně nezapomněl.

Jedna z prostitutek se jmenovala Andreas a zalíbila se mu natolik, že si ji prý chce vzít za ženu. Chovala se k němu velmi mile a klidně by za ním přijela žít do Spojených států amerických, na což komentující uživatelé hned reagovali, že slečna přesně ví, jak získat povolení k pobytu v USA pomocí naivního chlapce.

Užil si prý trojku se svými dívkami, striptýz při hraní tenisu či tančení s obnaženými ženami. Ostatní muži ho mezi sebe přijali jako vrstevníka, a tak se údajně cítil jako mezi rodinnými příslušníky, kteří mu ochotně poradili a pomáhali mu.

Hned po příjezdu z ostrova se nejvíce těšil na to, že svým spolužákům ve škole ukáže všechny fotky, které tam pořídil, a zřejmě půjde o pořádně divoké záběry.

Snad je Brian skutečná osoba a opravdu své panictví na sexuálním ostrově ztratil, protože v dnešním světě třeba o každé zprávě trochu pochybovat. Existuje šance, že celý příběh 16letého panice je jen vymyšlený marketingový tah.

Domů
Sdílet
Diskuse