Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2018 18:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Vnučka natáčí roztomilé reakce svého 87letého dědečka vždy, když ho přijde navštívit. Už 600 tisíc lidí si je zamilovalo

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sympatický dědeček zaujal i svými outfity.

Na internetu se může stát virálním jakékoliv video bez hlubšího smyslu. Naštěstí v případě Jennifer Barclay platí pravý opak. Mladá studentka nedávno na svůj Twitter zavěsila kompilaci videí, kterou si vyrábí vždy, když přijde navštívit svého 87letého dědečka.


Robert žije u moře ve skotském městečku Methil, takže v pozadí můžeš slyšet i racky, a vždy je radostí bez sebe, když spatří svou milovanou vnučku. Pokaždé ji přivítá širokým úsměvem na tváři a několika milými slovy o tom, jak dobře vypadá, nebo ji jednoduše osloví jako zlatíčko.

Aby toho nebylo málo, dědeček ani v pokročilém věku neztrácí smysl pro humor. Občas sice dveře pootevře a od své vnučky žádá heslo, nebo se před ní chvilku skrývá.

Uživatelé na internetu si nemohli nevšimnout ani rozsáhlé kolekce svetrů, kterou Robert očividně vlastní. Prakticky při žádné návštěvě se mu outfity neopakovaly, a tak mu Jennifer už stihla založit vlastní Instagram. Kdybys mu chtěl dát follow, určitě tak nezapomeň udělat níže.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený jenbarclayx (@the.grandad.diaries),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený jenbarclayx (@the.grandad.diaries),

Domů
Sdílet
Diskuse