Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2018 20:31
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Hellboy konečně přichází s prvním trailerem! Opět bude nabitý hláškami, krvavou akcí i příšerami

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Známý pekelník dorazil s novým hercem a my se už nemůžeme dočkat momentu, kdy ho uvidíme na velkém plátně.

Zpočátku jsme byli všichni v rozpacích. Universal zamítlo Del Torovu vizi třetího dílu, odmítlo mu dát rozpočet, a tak z projektu sešlo. Co jsme však nečekali, bylo následné oznámení, že nového Hellboye si střihne David Harbour, dnešnímu divákovi známý zejména jako Hopper ze Stranger Things.

Půjde o restart s novými postavami a záporáky a také čerstvým zobrazením známého hrdiny, který si nebere servítky (údajně ale nemáme čekat origin). Z natáčení se k nám docela rychle dostaly 2 obrázky a museli jsme uznat, že Harbour jako Hellboy vypadá úchvatně. Nyní ale máme k dispozici už i oficiální trailer.

Ten se k nám dnes díky úniku dostal již o něco dříve, ale my jsme raději vsadili na kvalitu, byli trpěliví a raději si počkali na zveřejnění tohoto. A i když se tentokrát už nedíváme na Hellboye s Ronem Perlmanem, musíme uznat, že trailer vůbec nepůsobí špatně.

Harbour vypadá více než dobře a zdá se, že snímek bude nejen temný, krvavý a akční, ale také vtipný a plný všelijakých monster. Hellboy je však rizikový projekt a důležitá bude divácká návštěvnost. Pokud by se totiž podařil a dosáhl by slušných tržeb, mohlo by následovat pokračování. A my snímku určitě budeme držet palce, protože bychom si příběhy s Hellboyem velmi rádi vychutnávali i nadále.

Hellboy
Hellboy Zdroj: Lionsgate

O čem ale vůbec snímek bude? Nuže, Hellboy by měl podle všeho řešit jakousi existenciální krizi, kvůli které se ocitne někde mezi stranou lidí a monster. I proto zůstane jeho mysl otevřená argumentům mocné čarodějnice jménem Nimue the Blood Queen (Milla Jovovich). Ta totiž vůči lidstvu přechovává obrovský hněv kvůli tomu, co udělali jejímu druhu.

Za režií stojí Neil Marshall (Game of Thrones, The Descent), o scénář se postarali Mike Mignola (tvůrce komiksové předlohy Hellboye), Andrew Cosby a Christopher Golden, no a kromě zmíněných herců se ve filmu objeví i Ian McShane, Sasha Lane či Daniel Dae Kim.

Potěší i fakt, že z velké části jsou efekty dělány prakticky. Stavěly se kulisy, herci a kaskadéři pracovali na akčních scénách a vyrobilo se i hodně masek. Premiéra nás čeká 11. dubna 2019 a půjde o krvavé R. Pro více informací vstup do tohoto vlákna. Co říkáš na trailer?

Hellboy
Hellboy Zdroj: Lionsgate/Entertainment Weekly
Hellboy
Hellboy Zdroj: Lionsgate
Domů
Sdílet
Diskuse