Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2018 14:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektor už má co ztratit a nechce jít do vězení. Je mašina na peníze

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Ve videoklipu se striptérkami oznamuje nové album, které spatří světlo světa 2. února 2019.

 

Pražský raper v posledních měsících pod rouškou tajemství mluvil o tom, že se mají jeho fanoušci připravit na něco velkého. Nejprve jsme se dočkali skladby Asi to tak má bejt a dnes tu máme její pokračování s názvem Mašina.

Ektor se nám již tradičně ze své pozice snaží říci, že byznysem generuje mnoho peněz, nechystá se končit a má toho v plánu ještě dost.

Novinka přichází i s videoklipem, přičemž tentokrát vsadil autor na dvě symbolické destinace, tedy striptýzový klub a vězení. O hudební produkci se postaral Huclberry, aktivně spolupracující například se Smackem, a ty už snad víš, že opět jde o porci poctivého rapu.

V závěru klipu jsme se ještě dočkali informace o tom, že už 2. února spatří světlo světa projekt s názvem Marko, který už má zároveň naplánovaný i křest. Bude se konat 1. března 2019 v pražském Fóru Karlín.

Domů
Sdílet
Diskuse