Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2018 15:25
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Raf Simons po dvou letech končí jako kreativní ředitel Calvin Klein

MÓDA
Uložit Uložené

Značka se rozhodla spolupráci ukončit i přesto, že chvályhodný designér získal několik prestižních ocenění.

Legendární belgický módní návrhář Raf Simons po více než dvou letech ve vedení ikonické americké značky Calvin Klein končí jako kreativní ředitel. Podle všeho se po přátelské dohodě rozhodly obě strany spolupráci ukončit kvůli odlišné představě o budoucím směřování značky.

Gigant, který je mezi lidmi známý zejména díky spodnímu prádlu, jmenoval 50letého designéra jako kreativního ředitele v roce 2016. Módní veřejnost byla nadšená a po představení prvních kousků v minulém roce se ze značky opět stala must-have záležitost. Kromě mnoha raperů má své významné místo například i v šatníku Kardashianek.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HIGHSNOBIETY (@highsnobiety),

Calvin Klein se rozhodl ukončit vzájemnou spolupráci osm měsíců před tím, než by měla oficiálně uplynout její platnost. Konec přišel i přesto, že chvályhodný designér získal pro značku řadu ocenění, včetně tří prestižních cen CFDA, které uděluje Rada amerických módních návrhářů.

Minulý měsíc dokonce generální ředitel Emanuel Chirico uvedl, že Raf Simons pro značku nevygeneroval dostatečný zisk. Stále však není známo, kdo po belgickém módním návrháři zaujme křeslo kreativního ředitele Calvin Klein.

Domů
Sdílet
Diskuse