Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Viktor Kniš
23. prosince 2018 4:05
Čas čtení 0:00

Slováci zveřejnili na sociálních sítích video, jak týrají kočku

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené

Pokud náhodou autory zvráceného znáš, určitě nám dej vědět.

V první řadě je neuvěřitelné, že jsme v roce 2018 ještě vůbec nuceni psát podobný článek. Během dnešní noci obletělo Slovensko video ze sociálních sítí, jehož autorem je Natália J. se svými kamarády z (již uzamčených) profilů __pupaaa__ a syn_ulice. Ti ze zatím neznámých důvodů v rámci instagramových příběhů zveřejnili příspěvky, kde očividně týrají kočku bez jakékoli známky lítosti. Na samotných audiovizuálních záznamech dokonce nejeví zvířátko žádné známky života.

Zatím nemáme informace o tom, co bylo motivací a co se vlastně stalo, ale platí, že neexistuje důvod, proč ubližovat zvířátkům za jakýchkoliv okolností. Události se již chytily známé osobnosti včetně Naty Kerny a Natálie Pažické, které se pravidelně věnují podobným problémům a přidávají svůj pohoršující komentář, se kterým se samozřejmě nedá neztotožnit.

Slováci týrajú nevinné zvieratká. Video zverejnili na sociálnych sieťach
Slováci týrajú nevinné zvieratká. Video zverejnili na sociálnych sieťach

Na záznamech je vidět, jak se Natália Jašová se svými kamarády směje tomu, jak kopou do těla kočky a chovají se, jako by šlo o každodenní záležitost. Jelikož jde o velmi aktuální událost, určitě budou v dohledné době k dispozici i další skutečnosti.

Platí, že v tomto případě se autoři videa zachovali více než nezodpovědně a zároveň porušili prakticky všechno, co považujeme za normální. Obzvláště za okolností, kdy zvíře již není považováno za věc i podle slovenského zákona.

Zdravý rozum vystřídala agrese k nevinnému stvoření za účelem zpestření večera a vlastně ani radši nechci vědět, co bylo v tomto případě motivací. Pokud náhodou autorku videa Natálii nebo dalších dva znáš, určitě se nám ozvi v soukromé zprávě. Velmi rádi je budeme konfrontovat a dáme jim prostor se vyjádřit.

Slováci týrajú nevinné zvieratká. Video zverejnili na sociálnych sieťach
Slováci týrajú nevinné zvieratká. Video zverejnili na sociálnych sieťach
Domů
Sdílet
Diskuse