Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2018 3:48
Čas čtení 0:00
Jakub Hvozdovič

Punisher se při natáčení druhé série bil se zlomenou rukou a několikrát dostal na place K.O.

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jon Bernthal je tedy pořádně tvrdý chlapík.

Všechny fanoušky dozajista zarmoutila zpráva o zrušení tří marvelovských seriálů na Netflixu, přičemž nebudeme lhát, pokud řekneme, že nejvíce nás zasáhlo zrušení skvělého Daredevila. Malým světýlkem naděje však stále zůstává 3. série Jessicy Jones a 2. série pomstychtivého antihrdiny Punishera.

Právě druhý zmíněný projekt se začal natáčet někdy v únoru tohoto roku a my si už brousíme zuby na plnohodnotný trailer. Mezitím si však musíme vystačit se zajímavými vychytávkami z natáčení, o které se například podělil Jon Bernthal v rozhovoru s magazínem Men's Health.

V něm prozradil, že docela závažná nehoda se mu přihodila během hned prvního dne natáčení. V první bojové scénce si totiž zlomil ruku. Jon však v scénkách pokračoval a na druhý den se mu na stejném místě podařilo utrhnout si šlachy.

Punisher sa pri natáčaní druhej série mlátil so zlomenou rukou a niekoľkokrát dostal na pľaci K.O.
Punisher sa pri natáčaní druhej série mlátil so zlomenou rukou a niekoľkokrát dostal na pľaci K.O. Zdroj: Netflix

Představitel Franka Castla však překousl i tuto bolest, ale když se mu na třetí den podařilo kloub v bolavé oblasti vykloubit, musel urgentně vyhledat odbornou pomoc, přičemž ho čekala operace. „Bylo moudré natáčet rvačky se zlomenou rukou? Asi ne. Mohl jsem být fit mnohem dříve. Natáčení scény však vnímám stejně jako boxerský zápas. Nechci být ten, který se vzdá.“ 

V rozhovoru také řekl, že u několika scén byl doslova knokautován do bezvědomí a redaktorce ukázal i několik jizev na rukou. Nuže, zdá se, že Bernthal je pro roli Punishera skutečně zrozen.

Teprve nedávno se k nám dostala zpráva, že 2. série bude mít premiéru už v lednu příštího roku. Kromě Bernthala si zahraje i Ben Barnes, Amber Rose Revah, Jason R. Moore, Josh Stewart, Floriana Lima či Giorgia Whigham. Pokud se chceš o projektu dozvědět více, klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse