Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2018 15:07
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nasťa Kuzminová a Paulína Fialková ovládli preteky Svetového pohára v biatlone!

SPORT
Uložit Uložené

Naše biatlonistky nám urobili obrovskú radosť.

Na programe Svetového pohára v biatlone v českom Novom Měste na Moravě dnes boli preteky s hromadným štartom. Objavili sa v nich obidve naše biatlonistky Anastasia Kuzminová aj Paulína Fialková, ktorým sa vo včerajšej stíhačke veľmi nedarilo.

Dnes to však bol rozhodne iný príbeh. Kuzminová síce na prvej streľbe jeden terč netrafila, ale svojím fantastickým výkonom sa prakticky okamžite dotiahla na vedúcu skupinu.


Paulína si udržiavala výborné miesto v popredí, pričom jednotlivé streľby potom vyšli na výbornú. Až v tej poslednej prišlo opätovné zaváhanie, Nasťa netrafila jeden terč, ale aj jej súperky zaváhali, a tak triumfovala s obrovským náskokom.

Na druhej strane, Paulína sa po poslednej streľbe udržala na tretej priečke, ale stíhala ju Chevalierová. Chvíľu to vydržalo, že ju Francúzka predbehne, ale Paulína v poslednom kopci nabrala druhý dych a z tretieho či štvrtého miesta sa prebojovala až na druhú priečku.

Gratulujeme!

Nasťa Kuzminová a Paulína Fialková ovládli preteky Svetového pohára v biatlone!
Zdroj: TASR
Domů
Sdílet
Diskuse