Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2018 16:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nového Jamese Bonda by si mohla zahrát transgender vojačka z britské armády, prohlásil známý herec

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND
Uložit Uložené

Sama však řekla, že zatím do světa filmů vstupovat neplánuje.

Za dva roky nás čeká poslední film o slavném agentovi Jamesi Bondovi, ve kterém si hlavní roli zahraje Daniel Craig. Herec se už v minulosti několikrát vyjádřil, že v roli agenta nemá zájem pokračovat.

V roce 2015 dokonce prohlásil, že by si raději podřízl žíly, než aby se měl jako agent objevit ještě jednou, ale nakonec ho tvůrci očividně přemluvili. Nové pokračování kultovní série Bond 25 přijde v roce 2020, avšak jméno budoucího Bonda stále neznáme.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hannah Graf (@hannahw253),

Již několik let se povídá, že by se role agenta mohl zhostit Idris Elba. Minulý srpen se fámy opět rozšířily, přičemž šance vypadaly nadějně, ale před koncem měsíce samotný Elba potvrdil, že Daniela Craiga nenahradí. Zatím.

Mezitím se začaly objevovat návrhy, že by se role agenta měla konečně zhostit žena, což samozřejmě část fanoušků pobouřilo, protože Bond je prý postava určena výhradně pro muže.

Momentálně však v médiích rezonuje nový návrh. Herec Dominic West, známý ze seriálových hitů jako The Wire či The Affair, který dokonce v roce 2016 vyhrál ocenění Zlatý glóbus za nejlepší dramatický televizní seriál (West byl nominován za nejlepší výkon v hlavní roli), se nově vyjádřil, že by se role Bonda mohla zhostit transgender vojačka Hannah Graf.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hannah Graf (@hannahw253),

Hannah působí v britské armádě již dlouhá léta a ze všech transgender vojáků se může pochlubit vůbec nejvyšší hodností, takže zkušenosti jí rozhodně nechybí.

Doporučeno
Žebříček TOP bondovek: Agent ve službách MI6 s povolením zabíjet jménem Jejího Veličenstva. Které filmy o 007 jsou ty nejlepší? Žebříček TOP bondovek: Agent ve službách MI6 s povolením zabíjet jménem Jejího Veličenstva. Které filmy o 007 jsou ty nejlepší? 6. října 2021 16:30

Herec West poznal Hannah při natáčení filmu Colette, kde si zahrál s jejím manželem Jakem. Jake je transgender muž, přičemž s Hannah se vzali jen před pár měsíci.

Oba měli už odmalička pocit, že se narodili do nesprávného těla, a tak jsou dnes konečně šťastní. West pro The Sunday Times označil Hannah za krásné děvče, které by klidně mohlo hrát Bonda. Prý by si Bonda měla zahrát transgender osoba, protože i v armádě působí velké množství transgender vojáků.


Na druhé straně, Hannah už stihla odpovědět slovy, že do světa herectví vstupovat neplánuje. Souhlasí však, protože i podle ní ve filmech patří role hrdinů převážně mužům, což by se mohlo změnit. West zase konstatoval, že kdyby mu roli Bonda nabídli, určitě by ji neodmítl. Existuje proto jen minimální šance, že by Hannah nakonec roli Bonda získala.

Domů
Sdílet
Diskuse