Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. prosince 2018 13:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Děkujeme! Společně jsme pomohli seniorům, aby měli hezčí Vánoce

REFRESHER ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Díky patří každému, kdo si během posledních týdnů koupil cokoliv z účtu Refresher Vánoce na našem marketu.

Dnes sice prožíváme šťastné a veselé, ale pravdou zůstává, že ne každý člověk v našich dvou zemích si 24. prosinec užívá jako svátky rodinné pohody. Obzvláště náročné to mají ti, kteří u sebe nemají blízké, aby jim dali pocítit, že je má někdo rád. I proto jsme se před časem rozhodli pomoci starším lidem v domovech seniorů.

Pro projekt Ježíškova Vnoučata jsme prostřednictvím našeho marketu vybrali peníze za věci, které nám darovali DJ NobodyListen, Teri Hodanová a kluci z Milion Plus.

Projekt Refresher Vánoce pomohl pár konkrétním lidem k tomu, aby se jim v budoucnu žilo lépe. Aby měli vhodné zdravotní pomůcky, aby mohli poznávat kulturu a užívat si život i přesto, že nemají dostatek finančních prostředků nebo blízkých, kteří by jim pomohli.

Platí, že dědečkové a babičky na nás byli vždy hodní a dát jim najevo vděčnost můžeš kdykoliv. Utíkej tedy i ty popřát svým prarodičům příjemné svátky a pokus se jim dát najevo, že ti na nich záleží. Pokud bys chtěl pomoci i jiným, iniciativa jeziskovavnoucata.cz stále běží a můžeš tak někomu zajistit i základní životní potřeby, které mnozí bereme jako samozřejmost.

Velké díky patří nejen našim známým kamarádům, ale i každému, kdo si něco z účtu Refresher Vánoce na našem marketu koupil.

Ďakujeme! Spoločne sme pomohli dôchodcom, aby mali krajšie Vianoce
Ďakujeme! Spoločne sme pomohli dôchodcom, aby mali krajšie Vianoce
Domů
Sdílet
Diskuse