Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. prosince 2018 14:41
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vianočné koledy trochu inak. Album Prepáčte (Official) je dostupný pre všetkých

HUDBA
Uložit Uložené

Od dnešného dňa je nový album DMS dostupný na všetkých elektronických platformách, takže si ho môžeš vypočuť, aj keď si si nekúpil originál.

Pred pár dňami sme vydali tento článok, ktorý bol takou netradičnou recenziou na najnovší album DMS s názvom Prepáčte (Official). Ak si bol ochotný chalanov podporiť kúpou originálu, všetky skladby sa k tebe dostali a približne týždeň si si ich mohol vypočuť exkluzívne. Zároveň sme vedeli, že na Štedrý deň bude projekt uverejnený aj na všetkých streamovacích službách. 

Separ, Dame a Smart svoj sľub dodržali a ty si teraz môžeš v plnej kráse vychutnať jeden z najlepších albumov v tomto roku. Nezabudni, že pri počúvaní potrebuješ istú dávku nadhľadu, keďže nejde o klasický projekt, v ktorom by sa niekto snažil mudrovať, poučovať a edukovať.

Dychovka, Smartov rap, Separove produkcie, dissy na rodinu, Evelyn, Osťovu výšku, Kaliho komerčnosť sprevádzajú aj tupé skity a my sme veľmi radi, že také dielo vzniklo. Viac už ale o pár dní v rebríčku najlepších albumov. Do komentárov nám nezabudni dať vedieť, ktorá skladba sa ti páči najviac, možno to zohľadníme pri koncoročnom hodnotení. 

Domů
Sdílet
Diskuse