Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2018 12:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ty Nikdy odmítají války do beatu tvrdšího jak dick po ránu

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

V aktuálním roce se kluci z labelu Ty Nikdy po šesti letech vrátili se společným nosičem.

 

V aktuálním roce se o slovo přihlásili společným albem všichni členové Ty Nikdy po šesti letech. Label od té doby doplnila dvojice Slováků Matys a Boy Wonder, kteří mají v konečném důsledku velkou zásluhu na tom, že Akta X jsou ještě rozmanitější a zvučnější než předešlé labelové projekty. 

Klukům se podařilo dát dohromady úspěšný projekt, se kterým nyní vyprodávají české kluby, ale zároveň nezapomínají ani na fanoušky, pro které jsou důležité videoklipy. Tentokrát se rozhodli poslat jim vánoční dárek v podobě nového videa z dílny šikovného týmu Forward Creatives. Ten se postaral o temný a atmosférický vizuál ke skladbě Vojna a Mír, kde každý člen Ty Nikdy dokazuje, že je pacifista. 

O hudební produkci se v tomto případě postaral dvorní Paulieho beatmaker Kenny Rough. V komentářích ještě klidně napiš, jak se ti Akta X líbí s odstupem času.

Domů
Sdílet
Diskuse