Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. prosince 2018 15:09
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Radim Stezka: S Rytmusem jsme rozšířili trend bílých triček, Tekashiho jsme si měli víc fotit (15 let Queens)

MÓDA
Uložit Uložené

Připravili jsme si pro tebe rozhovor s jednou z nejdůležitějších osob stojících za úspěchem streetwear obchodu Queens.

Oblíbený streetwear obchod Queens patří k módním průkopníkům v Česku a na Slovensku již neuvěřitelných 15 let. Od grafitti se postupně věnovali všem trendům a do našich končin přinášeli značky, které diktovaly to, co se nosí. Široké rifle a bílá trička nakupoval v Queensu dokonce i Rytmus, kterého později následovali všichni rapeři.

I proto jsme se při této příležitosti rozhodli oslovit na rozhovor jednu z nejdůležitějších osob stojících za úspěchem – Radima Stezku. Ten má na starosti marketing, komunikaci s influencery i samotnými značkami, takže je suverénně nejpovolanější osobou na to, aby nám prozradil množství zajímavostí.

Dozvěděli jsme se něco více o jeho práci a postupném vývoji obchodu, kamenných pobočkách nebo kooperaci se známými osobnostmi. Radim prozradil, jaké značky by už nikdy nechtěl prodávat a také jsme se dostali k tématu Tekashiho 6ix9ine, který se v obchodě objevoval častěji ještě v dobách, kdy o něj nikdo ani nezakopl.

Domů
Sdílet
Diskuse