Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. prosince 2018 14:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smack netuší, jaký je den. Je nonstop ve studiu a nestíhá se najíst ani převléct

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Nejznámější český grime reprezentant se připomíná novým klipem z nedávno vydaného 160 EP s Huclberrym.

Smack avizuje v závěru roku velké plány na ten následující a vše nasvědčuje tomu, že se dočkáme více než jednoho nosiče z jeho dílny. Kromě návratu Iscream Boyz je v plánu i další sólové album, které by mohlo být pokračováním úspěšného P's a Love. Velmi rádi se však necháme překvapit a dobrou zprávou je, že ještě předtím si můžeme čekání krátit aktuálním projektem 160 EP.

Ten spatřil světlo světa pár dní před Vánocemi a jak již pravděpodobně víš, jde o kolaboraci Smacka a hudebního producenta Huclberryho. Nyní jsme se dočkali i dalšího videoklipu, konkrétně ke skladbě Každej Den s White Russianem, která je v první řadě o tom, že jsou kluci nonstop ve studiu a tvoří hity. Hovoří o tom, že se hudbě věnují natolik, že nestíhají jíst a ani se převléknout.

O tvorbu reprezent vizuálu se postarala dvojice Alan Sýs a Jáchym Suchánek a záběry pocházejí z některého z koncertních klubů a ze studia.

Domů
Sdílet
Diskuse