Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. prosince 2018 16:47
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Jake Gyllenhaal alias Mysterio bude v pokračování Spider-Mana bojovat po jeho boku

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Navíc se nám Mysterio ukázal i prostřednictvím nových obrázků. Opět však bez helmy.

Dlouhou dobu si nebyli fanoušci jisti, kdo se v pokračování Spider-Man: Homecoming vlastně ujme role předpokládaného záporáka Mysteria. Samozřejmě, měli jsme zde fotografie z natáčení, z nichž se dalo odhadnout, že šlo o Jakea Gyllenhaala.

Samotný herec i studio ale dlouho chodili kolem horké kaše. To sice dělají i dosud, ale v současné době je již každému jasné, že Gyllenhaal rovná se Mysterio.

Jake Gyllenhaal alias Mysterio zo Spider-Man: Far From Home odhalil svoj kostým
Jake Gyllenhaal alias Mysterio zo Spider-Man: Far From Home odhalil svoj kostým Zdroj: Sony Pictures Releasing

Díky brazilskému Comic-Conu, kde byli účastníci poctěni sledováním prvního traileru pro Spider-Man: Far From Home, jsme se o Mysteriovi dozvěděli i poměrně neočekávanou informaci. Místo toho, aby v očekávaném pokračování Spider-Mana bojoval proti hlavnímu hrdinovi, s ním naopak spojí své síly.

Do týmu ho kvůli hrozbě takzvaných The Elementals naverboval Nick Fury. Navíc promo fotografie magazínu Empire nám konečně odhalila i působivou Mysteriovu podobu. Tu jsme sice mohli vidět už z fotek z natáčení, ale v daném případě šlo o záběry z profilu či z velké dálky. 

Trailer na Spider-Man: Far from Home měl být už touto dobou dávno zveřejněn, ale studio jeho vypuštění bohužel stále odkládá. Proto se zatím musíme spokojit s málem.

Podle dostupných informací bychom v něm už ale Gyllenhaala a jeho Mysteria mohli vidět v plné kráse. Premiéra snímku je plánována na 4. července 2019, a pokud se o ní chceš dozvědět více, klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse