Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. prosince 2018 13:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus vsadil na romský čardáš, Marpo na Zlatokopky a motivační rock

HUDBA ČESKÝ RAP MARPO
Uložit Uložené

Jaké předzápasové nástupovky rapeři zvolili?

O nejsledovanějším boxerském zápase v našich zeměpisných šířkách už víš pravděpodobně vše důležité, a pokud náhodou ne, tak si projdi např. tento článek. V něm se dozvíš, jak přibližně zápas probíhal a také si můžeš prohlédnout záznam. V rámci bojových sportů je však zajímavé sledovat i vše, co se děje před a kolem samotného zápasu.

Neodmyslitelnou součástí programu jsou také nástupového skladby, jejichž účelem je nejčastěji bojovníka motivovat. Najdou se však i tací, kteří si skladbu během příjezdu do ringu vyberou tak, aby zabavili návštěvníky na stadionu.

Právě tuto taktiku zvolil Rytmus, který vsadil na oblíbený romský čardáš. Jeho autorem je podle všeho legendární Maco Mamuko, ale originální skladbu se nám dohledat nepodařilo, takže budeme rádi, když nám pomůžeš v komentářích.

O trochu vážněji to vzal Marpo. Ten chtěl Rytmuse nejprve pravděpodobně alespoň trochu rozhodit, když začala hrát známá skladba Zlatokopky, avšak po chvíli přešel na vážnější notu a k jeho soupeři ho doprovázela skladba Lions Inside. Typická rocková motivační skladba bavila i jeho přítelkyni Lenny a předpokládáme, že byl výběr předem jasný.

Domů
Sdílet
Diskuse