Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. prosince 2018 16:52
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Přichází radikální změna pro Instagram? Příspěvky budeme swipeovat jako na Tinderu

TECH
Uložit Uložené

Instagram po zavedení Stories přichází s další velkou novinkou.

Instagram se po delší době uchýlil k radikální změně, která v několika následujících dnech pravděpodobně rozdělí uživatele na dvě strany.  Prohlížení příspěvků se totiž zcela otočilo.

Místo prohlížení od shora dolů nyní procházíte ze strany na stranu. Podobně jako tomu je například u Instagram Stories. Někomu to dokonce můžete prohlížením připomínat Tinder, kde se tímto způsobem rozhodujete, zda se vám daný partner líbí, či ne.

Přichází radikální změna pro Instagram? Příspěvky budeme prohlížet jako na Tinderu
Přichází radikální změna pro Instagram? Příspěvky budeme prohlížet jako na Tinderu

Tato funkce zatím nebyla nasazena plošně a postupně se objevuje u některých uživatelů, nelze tedy říct, jestli se jedná o pouhé testování, nebo se jí během několika dnů dočkají všichni.

Jedno je však jisté, jedná se o jednu z největších změn, která po zavedení Instagram Stories tato platforma zavedla. Na internetu se již objevují rozporuplné reakce.

 AKTUALIZOVÁNO: Vedení Instagramu se k celé situaci vyjádřilo s tím, že se jednalo pouze o test, který se chybou dostal mezi větší množství uživatelů, než bylo plánováno. Stačí aplikaci restartovat a vrátí se vám původní timeline.

Domů
Sdílet
Diskuse