Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. prosince 2018 22:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Fenomén Karlos Vémola zničil svého soupeře. Český Terminátor všem předvedl vlastní show

SPORT XFN
Uložit Uložené

Český bojovník se se svým soupeřem nemazal.

Český bojovník Karel Vémola se na hlavní kartě akce XFN 15 v pražské O2 areně představil v oktagonu proti velké neznámé. Soupeř Flavio Rodrigo Magon se svou bilancí 17 výher a 10 proher nemohl vyskakovat, zatímco Vémola v posledních sedmi zápasech dokázal své soupeře porazit.

Vémola se momentálně mohl pochlubit bilancí 23 výher a jen 5 proher, a tak fanoušci očekávali velkou show, protože Karel umí ve vypjatých zápasech předvést výkony jako z velké knihy MMA.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Co Karel slíbil, to i splnil. Hned v prvním kole, jen po více než minutě a půl, začal dominovat a Brazilci Magonovi zasadil tolik přesně mířených úderů, až musel rozhodčí zápas ukončit.

Vémolice přinesla TKO hned v prvním kole, takže fanoušci v pražské O2 areně mohli být nadšeni. Karel se dostal na záda svého soupeře, trefoval hlavu i tělo a bylo naprosto zbytečné zápas jakkoliv natahovat.

Doporučeno
Petr Kareš: Zápasit 20 minut s holýma rukama bylo brutální, lethwei je právem označováno za nejdrsnější sport na světě (Rozhovor) Petr Kareš: Zápasit 20 minut s holýma rukama bylo brutální, lethwei je právem označováno za nejdrsnější sport na světě (Rozhovor) 2. února 2022 7:00

Vémola v pozápasovém rozhovoru prohlásil, že když Marpo projde přes Rytmuse, klidně se mu postaví v oktagonu, v boxu či thajském boxu. Prakticky ho vyzval na zápas. Marpo přitom předtím o Vémolovi mluvil jako o bojovníkovi, který prý není dostatečně komplexní, což mu chce Karel vyvrátit přímo ve vzájemném zápase.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Domů
Sdílet
Diskuse