Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2018 12:56
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Jezero přímo pod domem a dřevo všude, kam se podíváš. Luxusní hnízdečko z Argentiny ti podlomí kolena

KULTURA
Uložit Uložené

Impozantní třípatrový dům s výhledem na magické jezero Gutiérrez leží uprostřed stoletého lesa domorodých cypřišů a stromů koihue.

Dům se může pochlubit prostorným, jihozápadně orientovaným obývacím pokojem s krbemnádhernými výhledy skrze velkoformátová okna, útulnou jídelnou pro 16 hostů nebo knihovnou s cypřišovým nábytkem. Dále je zde kuchyň s jídelním koutem, hlavní ložnice (koupelna s hydromasážní vanou a sprchou, šatna, pracovna, kamenný krb, balkon), další 2 ložnice (také ensuite s koupelnou a šatnou).

Nechybí ani venkovní/krytý prostor s bazénem (součástí je krb i šatna), posilovna, herna, technické zázemí a dostatek úložného prostoru (pro kola, lyže nebo sportovní potřeby).

V interiéru je hojně použito cypřišové dřevo, dále jsou zde kamenné podlahy, leštěný kámen v kuchyni a koupelnách, vysoké stropy nebo odhalené dřevěné trámy. V zahradě okolo domu pak můžete okusit plody všech chutí - maliny, borůvky, hrušky, švěstky, třešně či ořechy.

Dům leží v oblasti Arelauquen, která je známá svými golfovými a pólo hřišti, restauracemi světové třídy a ideálními místy pro rybaření. 

 Víc podobných nemovitostí najdeš na Svoboda & Williams.

Pozemek: 37 000 m²

Užitková plocha: 710 m²

Adresa: Gutiérrez Lake, San Carlos de Bariloche (Argentina

Cena: Na vyžádání

Zpět
Sdílet
Diskuse