Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2018 10:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nejnovější reklamu na iPhone XR natočili v Praze

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Transgas, Strahov, Národní divadlo nebo Vltavská. To jsou destinace, které si Apple vybral do nové reklamy pro iPhone XR.

Populární výrobce elektroniky Apple představil před pár měsíci novou řadu telefonů iPhone, přičemž jsme se dočkali hned několika novinek. Jednou z nich je i model XR, který dostává displej s označením Liquid Retina. Právě na kvalitě obrazu si Apple dává obzvlášť záležet, a proto chce nyní potenciální uživatele přesvědčit novou reklamou.

Na první pohled jde o klasickou produkčně náročnou záležitost, která zaujme a jednoduše ji chceš sledovat do konce. Když se však zadíváš trochu lépe, zjistíš, že technologický gigant zpoza velké louže si tentokrát jako lokalitu vybral české hlavní město.

V hlavní roli uvidíš pražské dominanty jako Transgas, Národní divadlo či Vltavskou nebo Strahov. Podle dostupných informací byly tyto lokality uzavřeny během podzimu, a tak aspoň víš, jak dlouho asi trvá Applu připravit takovou reklamu. V komentářích nám dej vědět, jak se ti líbí.

Domů
Sdílet
Diskuse