Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2019 13:09
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vadí ti, že je Lvcas Dope rádiový raper? On si i tak jde pro lóve ve studiu plném ženských zadků

HUDBA
Uložit Uložené

Za úspěšný rok 2018 děkuje Lvcas Dope fanouškům novým klipem Adios.

 

Lvcas Dope má za sebou rok 2018 jako z knihy o rapové kariéře. Má za sebou hned několik úspěšných singlů, množství koncertů se stovkami lidí pod pódiem a také další album. Tentokrát si sedl s DJ Wichem, se kterým dali dohromady zajímavý projekt Diamant. Ten se prakticky od dne vydání těší velkému úspěchu a důkazem jsou i počítadla views.

Za poslední zhruba dva roky se zároveň Lvcas vyprofiloval jako interpret, jehož tvorbu mají rády rádia a patřičně mu to dávají najevo frekvencí přehrání jeho pěveckých výkonů. To si samozřejmě uvědomuje i samotný autor, který se nyní v novince Adios loučí s každým, kdo mu závidí a nedopřeje úspěch.

Dočkali jsme se i jednoduchého doprovodného vizuálu z přírody a studia, ale důležitější informací v tomto případě je, že Lvcas avizuje nové EP. Sice ještě nevíme, kdy by mělo spatřit světlo světa, ale ponese název ADIOS a vyjde pod 44 Enterprise.

Domů
Sdílet
Diskuse