Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2019 14:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Žárlivý Slovák šířil lži, že jeho ex nabízí sexuální služby. Teď jde na 2 roky do vězení

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lukáš se k činu přiznal a lituje jej.

Žárlivé scény neobcházejí snad nikoho z nás. Nic však netřeba přehánět, o čemž tě přesvědčí případ z košického soudu, který rozhodoval o osudu Lukáše z Gelnice.

Jak informoval košický Korzár, soud se zabýval případem z roku 2016, kdy Lukáš ze žárlivosti začal o své bývalé přítelkyni Tamaře šířit smyšlené informace o tom, jak za pár desítek eur poskytuje sexuální služby.

Využil k tomu sociální sítě, protože si jejím jménem vytvořil profil na portálu Azet.sk, naházel tam její fotky a vymyslel si, že Tamara nabízí erotické služby za 40 eur. Bývalé přítelkyni samozřejmě o profilu neřekl, přičemž si psal s různými muži a posílal jim její soukromé telefonní číslo.

Žiarlivý Slovák šíril klamstvá, že bývalá frajerka ponúka sexuálne služby. Dostal viac než 2 roky väzenia
Žiarlivý Slovák šíril klamstvá, že bývalá frajerka ponúka sexuálne služby. Dostal viac než 2 roky väzenia Zdroj: quinet/flickr

Zájemci pak Tamaře psali a vyvolávali, protože si chtěli její služby objednat. Ze strany Lukáše mělo jít o zákeřnou pomstu, u soudu se ke všemu přiznal a činu litoval, jenže soud mu trest neodpustil.

Rozhodnutí zní tak, že Lukáš by měl za zneužití cizí totožnosti strávit ve vězení 28 měsíců. Jeho advokátka se však odvolala, a tak rozsudek ještě není pravomocný.

Domů
Sdílet
Diskuse