Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2019 17:32
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Fanynka nenápadně popíjela alkohol z dalekohledové placatky. Internet si její vynalézavost zamiloval

SPORT ALKOHOL
Uložit Uložené

Když tě nebaví sportovní výkon, dokážeš se zabavit i jinak.


Koňské dostihy nepatří mezi ty nejpopulárnější sporty v našich končinách, ale ve Spojeném království část obyvatelstva těmito závody žije. Stává se proto, že se na stadion, kde se dostihy konají, dostávají i různí rodinní příslušníci a kamarádi dostihových milovníků, jenže tento sport rozhodně není pro každého.

Člověka závodní koně nemusí bavit, což parádně podtrhuje případ neznámé ženy, kterou kamery zachytily v tom nejlepším okamžiku během nedávných závodů na stadionu Cheltenham Racecourse.

Není ničím neobvyklým, že si fanoušci dostihů na stadion nosí i dalekohled, aby mohli mít neustále přehled o poloze svého favorita. Mysteriózní žena však neměla v rukou funkční dalekohled, ale pouze promyšlenou atrapu, do které si můžeš nalít tekutinu podle svého gusta.

Kamery ji zachytily, když si svůj dalekohled přiložila k obličeji a popíjela to, co si na stadion přinesla z domu. Co se dá dělat, na sportovních akcích umí být alkohol velmi drahý.

Doporučeno
Test nealko alkoholu ze supermarketu: Suchej únor zvládneš hladce, pokud miluješ víno. Ostatní mohou mít potíže Test nealko alkoholu ze supermarketu: Suchej únor zvládneš hladce, pokud miluješ víno. Ostatní mohou mít potíže 11. února 2024 8:00

Krátký záběr popíjející ženy sdílela na svém profilu dokonce samotná britská televize ITV, která jí rovnou pogratulovala a nápad ocenila 10 body z 10 možných. Mimochodem, kdybys měl o dalekohledovou placatku zájem i ty, klidně si ji můžeš za pár stovek koupit.

Domů
Sdílet
Diskuse