Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2019 7:05
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mike Tyson trefně vysmál Floyda Mayweathera, který prohlašoval, že je lepší než Muhammad Ali

SPORT MIKE TYSON
Uložit Uložené

Neměl pro slova Američana pochopení.

Floyd Mayweather nikdy nepatřil mezi nejskromnější sportovce na světě. Američan si momentálně udržuje legendární boxerské skóre 50 výher a 0 proher, ale možná si o sobě myslí až příliš.

I když nejde o nejnovější video, po Američanově zápase s japonským kickboxerem jménem Tenšin Nasukawa, kterého vyřešil za dvě minuty a vydělal na tom 9 milionů dolarů, se opět vynořil ve více světových médiích.


Video zachycuje krátkou otázku z interview portálu UCN s legendárním Mikem Tysonem. Natočeno bylo v době, kdy Mayweather bojoval s Mannym Pacquiaem a v médiích se objevovala velkohubá prohlášení o tom, jak se považuje za nejlepšího boxera všech dob a lepšího bojovníka než Muhammad Ali.

Tyson tehdy zareagoval velmi trefně a Mayweathera v pár sekundách vysmál. „Velmi blouzní. Kdyby se alespoň blížil Muhammadu Alimu, mohl by své děti odvézt sám do školy. Není schopen odvézt své děti do školy a mluví o tom, jak je skvělý? Velikost nespočívá v tom, že se straní lidí. Spočívá v tom, že je lidmi akceptován. Své děti ani nevozí do školy. Je to malý, ustrašený muž,“ prohlásil tehdy Tyson.

Názor se sice od té doby možná trochu zmírnil, protože Tyson se objevil i na zápase Mayweathera s McGregorem v roce 2017, ovšem odpověď na otázku nabrala relevanci i díky blížícímu se zápasu Mannyho Pacquiaa s Adrienem Bronerem 19. ledna v Las Vegas.

Doporučeno
UFC bojovníci Makhmud Muradov, Dvořák a další nám řekli, komu fandí v megazápase Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. UFC bojovníci Makhmud Muradov, Dvořák a další nám řekli, komu fandí v megazápase Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. 12. listopadu 2020 16:49

Na internetu se totiž šíří video, kde Manny ochotně pózuje s lidmi, fotí se s nimi a usmívá se, čímž pomyslně podtrhuje Tysonova slova o tom, že velikány musí lidé akceptovat.

Domů
Sdílet
Diskuse