Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2019 10:58
Čas čtení 0:00
Richard Balog

V zátoce na slunné Ibize tě čeká ráj na Zemi. Stojí téměř 85 milionů korun

V zátoce na slunné Ibize tě čeká ráj na Zemi. Stojí téměř 85 milionů korun
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.svoboda-williams.com/prodej/rodinne-domy/detail/31147-cala-conta" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">svoboda-williams.com</a>
KULTURA
Uložit Uložené

Nově postavená moderní vila s mnoha přepychovými prvky leží na jihozápadním pobřeží ostrova Ibiza jen kousek od dobře známých pláží Cala Conta a Cala Bassa a je součástí exkluzivního uzavřeného rezidenčního komplexu s vrátným.

Dům je přímo zaplaven denním světlem dopadajícím z mnoha velkoformátových oken, navíc prostor těží z otevřeného konceptu interiéru, který je zdoben krásnými zdmi z kamene.

Nemovitost se skládá z obývacího pokoje, který se otevírá na zastřešenou terasu s kouzelným výhledem a pohodlným posezením. Je zde k dispozici jak venkovní, tak vnitřní jídelní prostor, elegantní supermoderní bílá kuchyně s ostrůvkem, bezúchytkovými skříňkami a pracovní deskou z masivního dřeva. V celé vile je položená velkoformátová mramorová dlažba.

V šesti ložnicích jsou vestavěné skříně, stropní bodová osvětlení a posuvné skleněné dveře propojující pokoje se zahradou. Je zde pět nadstandardně vybavených koupelen s velkými vanami, sprchami a dvojitými umyvadly. Venku se nachází velký bazén a relaxační prostor.

Komplex s osvětlenou příjezdovou cestou zahrnuje posilovnu i lázně pro rezidenty. Místo jde bez pochyb označit za jeden z nejkrásnějších nových rezidenčních projektů v Cala Conta na Ibize.

Více podobných nemovitostí najdeš na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams. 

Pozemek: 1 063 m²

Užitková plocha: 455 m²

Adresa: San José, Cala Conta (Španělsko)

Cena: 84 975 000 Kč / 3 300 000 € (kontaktní osoba: Veronika Krejcárková)

V případě, že víš i o jiných architektonických nebo designérských studiích z našich končin, která jsou hodna pozornosti širšího publika, tak neváhej a pošli nám svůj tip na e-mailovou adresu uvedenou v profile. Děkujeme!

Domů
Sdílet
Diskuse