Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2019 10:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dveře od Lamborghini připomínají Lil Pumpovi motýlí křídla. Rasistické narážky odstranil

HUDBA
Uložit Uložené

Lil Pump překvapuje novinkou, kterou se pokusí pobláznit mladé podobně, jako když vydal Gucci Gang.

Ani jsme se nenadáli a Lil Pumpův Gucci Gang brzy zaznamená první miliardu views na YouTube, nemluvě o počtech přehrání na streamovacích službách. Jen na Spotify již tento hit zaznamenal přibližně 500 milionů zhlédnutí, ale od vydání již uplynulo více než dvanáct měsíců, a tak je prostě čas na další pořádný klubový banger.

Tentokrát mladý reprezentant nové vlny raperů představuje věc s názvem Butterfly Doors, která opět nejde moc hluboko a jednoduše poukazuje na to, že když otevřeš dveře na Lamborghini, připomínají motýlí křídla. Na člověka s jeho rozhledem jsme se tedy dočkali alespoň této metafory a dá se předpokládat, že skladba by se měla v klubech uchytit.

Samozřejmě nechybí ani adekvátní doprovodný vizuál, ve kterém kromě zmíněných aut a samotného autora skladby uvidíš velké zadky a drahé hadry. Více už asi dodávat nemusíme, ale jen pro doplnění, když Lil Pump teasoval v prosinci ukázku, v rámci textu se objevila slova „They call me Yao Ming ‘cause my eyes real low, ching chong.” 

Tato část byla však veřejností zkritizována jako rasistická, za což se následně raper omluvil. Do finální verze se již tato pasáž nedostala.

Domů
Sdílet
Diskuse