Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. ledna 2019 23:51
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

300-kilový muž celý deň hráva hry úplne nahý a plánoval sa ujesť k smrti. Casey už kvôli váhe nemohol ani pracovať

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Smutný príbeh muža, ktorý bojuje s extrémnou obezitou.

Casey bol kedysi bežný tínedžer. Odjakživa mal trochu viac kíl, ako by sám chcel, ale nevedel svoje priberanie zastaviť. Nikdy si nepredstavoval, že raz bude mať 34 rokov, skončí v dome svojho otca, ručička na váhe bude ukazovať cez 315 kilogramov a celé dni len presedí v posteli pri videohrách.

Život po strednej škole pritom nezačal nijak výnimočne a Casey nastúpil do svojej prvej práce. Napokon vystriedal niekoľko zamestnaní v rôznych reštauráciách, kde si jedlo obľúbil ešte viac. Stravoval sa v nich, vždy čosi zostalo z obeda či večere, a kilogramy pribúdali. 


Samotný Casey uznáva, že predtým, než podal výpoveď v poslednej práci vážil už viac ako 220 kíl, čo mu prakticky znemožňovalo vykonávať ju. Akýkoľvek dlhodobejší a opakovaný pohyb mu spôsoboval bolesť, tak z práce odišiel a zakotvil doma v posteli.

Mama mu však nechcela poskytnúť útočisko, kým si nenájde novú prácu. Odmietol a odišiel ku otcovi, s ktorým si hneď porozumeli. Namiesto cvičenia či chudnutia mu otec ochotne objednával všemožné jedlá, napchávali sa spolu a nijak ho neinšpiruje k tomu, aby svoje návyky zmenil.

Denný režim obézneho muža preto vyzerá tak, že vstane na obed okolo dvanástej, naobeduje sa, zapne hry ako Fortnite a celý deň neopustí svoju posteľ. Keď vstane, ani sa neoblečie, len si cez intímne partie prehodí uterák, pretože oblečenie ho už obmedzuje v pohyblivosti.

Smutný príbeh 34-ročného muža sa najnovšie objavil na televíznej stanici TLC v relácii Family by the Ton, kde majú extrémne obézni ľudia šancu rozpovedať vlastný príbeh a zmeniť svoj životný štýl.

Casey vo videu smutne skonštatoval, že sa až doteraz jednoducho plánoval ujesť k smrti, pretože nevidel žiadne iné východisko, ale účasť v šou mu snáď pomôže s chudnutím aj so zmenou návykov. 

Domů
Sdílet
Diskuse