Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2019 23:19
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Vikingové skončí 6. sérií začátkem roku 2020. Dočkáme se spin-offu a jiných příběhů?

Vikingové skončí 6. sérií začátkem roku 2020. Dočkáme se spin-offu a jiných příběhů?
Zdroj: History Channel
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nikdo z nás nečekal, že tato telenovela skončí.

Vikingové mohli slavit obrovský úspěch a mohlo se o nich mluvit ještě dlouhá léta po poslední části. Bohužel, History Channel ve spolupráci s tvůrcem Michaelem Hirstem se rozhodl děj roztáhnout děj do co nejvyššího počtu epizod a přidat nudné dějové linky, které seriálu jen uškodily.

A tak jsme ještě během minulé série dali všichni projektu sbohem. Jakub aktuálně z povinnosti recenzenta sleduje 5. sérii, takže uvidíme, jestli se tvůrci dokázali kvalitativně vrátit zpět ke kořenům.

Seriál má však nepochybně stále miliony fanoušků po celém světě. Kromě těch, kteří ho sledují živě hned, když vycházejí nové epizody, diváků přibývá i nelegálním způsobem. Vikingové se totiž dostali na 4. příčku nejstahovanějších seriálů minulého roku.

Vzhledem k 20dílným sériím a roztaženému ději jsme (podobně jako v případě seriálu Živí mrtví) čekali, že Vikingové se tu s námi zdrží ještě pěkných pár let. Opak je však pravdou. History a Hirst seriál ukončí 6. sérií. Ta se už dotočila, přičemž opět nabídne 20 částí. Ty poslední uvidíme pravděpodobně až začátkem roku 2020 (podobně jako při právě probíhající 5. sérii. Její poslední část bude mít premiéru 30. ledna).

Fanoušci ale nemusí truchlit. Deadline totiž zároveň informuje, že Hirst, History Channel a MGM Productions jednají o spin-off projektu. Logicky bychom se tedy s Vikingy rozloučit neměli. Zda bude děj zasazen do budoucnosti, anebo minulosti, asi momentálně ještě není ani rozhodnuto. Až budoucnost ukáže, čím budou chtít tvůrci úspěšného seriálu pokračovat. A co ty, ještě Vikingy sleduješ? Dej nám vědět v komentářích.

Domů
Sdílet
Diskuse