Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2019 9:26
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Opilec v Brně vtrhl do antikvariátu a obvinil majitele, že je posedlý ďáblem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Starožitník si během pár minut vyslechl celou plejádu urážek.

Městští strážníci museli v pátek odpoledne ve středu Brna řešit bizarní příhodu. Do jednoho z místních antikvariátů totiž vnikl značně opilý pětačtyřicetiletý muž. Hned ve vstupu začal na majitele obchodu a dalšího svědka pokřikovat vulgární urážky. Způsobil tím uspíšený odchod zákazníků a odmítal odejít i po opakované výzvě. Starožitníka nakonec osočil, že je posedlý ďáblem, že nalévá lidem alkohol a prodává drogy. 

Když na místo dojela přivolaná policejní hlídka, opilý agresor začal tvrdit, že se stal obětí trestného činu. Na výzvu ale nedokázal konkretizovat jakého. Odmítl předložit doklady a z jeho nedokonalé motoriky bylo zřejmé, že si před návštěvou antikvariátu přihnul z lahve. Policisté mu tedy dali dýchnout a naměřili úctyhodných 2,84 promile. Skoro se tak naplnilo opilcovo zkušené prohlášení, že „to bude tak dvojka“. 

Opilec v Brně vtrhl do antikvariátu a obvinil majitele, že je posedlý ďáblem
Zdroj: Warner Bros.

Po naměření hodnoty se muž rozhodl, že je čas jít spát a jal se k odchodu. Policejní hlídka jej ale nepustila, protože by si mohl ublížit a raději jej poslala na záchytku. Tím to pro něj ale nekončí. Krom dvou různých přestupků proti občanskému soužití se bude muset zpovídat také z neuposlechnutí výzvy úřední osoby.

Domů
Sdílet
Diskuse