Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2019 11:15
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo je zasraný psychopat, prohlásila jeho ex. Prý jí vyhrožoval vraždou a žije ve lžích

SPORT
Uložit Uložené

Britská celebrita se údajně rozhodla sdělit pravdu o Ronaldovi.

Už několik měsíců musí Cristiano Ronaldo čelit obvinění ze znásilnění. Krátce po skončení léta se v médiích objevila zpráva o tom, že Američanka Kathryn Mayorga odmítá mlčet a znovu otevírá případ sexuálního zneužívání z roku 2009, kdy ji podle jejího vyjádření měl Ronaldo znásilnit v Las Vegas.

Kathryn tehdy zašla na policii, která případ otevřela, a momentálně by mělo probíhat vyšetřování.

Nic však netrvá věčně, což teď potvrdila Jasmine Lennard ze Spojeného království. Jasmine kdysi chvilku randila s Cristianem Ronaldem, když hrával za Manchester United v roce 2008.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Už ji prý nebavilo poslouchat lži a výmysly, které fotbalista produkoval. Nelíbilo se jí, jak uráží a zastrašuje Mayorgu, a tak včera na svém Twitteru spustila vlnu příspěvků o tom, že za posledních 10 let na něj nasbírala hromadu špíny.

Jasmine v příspěvcích opakuje, jaký je Cristiano Ronaldo psychopatický maniak, patologický lhář a člověk, který potřebuje lidi manipulovat.

Britka tvrdí, že s Ronaldem udržovala denní komunikaci poslední dekádu a ukládala si každou výhrůžku a zprávu, aby mohla jednoho dne poskytnout soudu či médiím důkazy.

Zapřísahala se, že kontaktuje Kathryn Mayorgu a poskytne jí vše, co na svého bývalého přítele zjistila, protože už nedokáže tolerovat, jak fotbalistu všichni kryjí.

Jeho nechutné činy prý omlouvají fanoušci, média i velké korporace, protože jim vydělává neskutečné peníze. Samotný Ronaldo se dokonce lidem vysmívá, protože ví, že se mu nic nemůže stát.


Jasmine fotbalisty obvinila i z toho, že jí několikrát vyhrožoval zabitím a nechával ji sledovat. O sledování se údajně dozvěděla díky mladému právníkovi z fotbalistova týmu, který se pozapomněl a pověděl i to, co mělo zůstat v tajnosti. Ronaldo jí prý sliboval, jak ji nechá rozčtvrtit a tělo zahodí do řeky a zakazoval jí vycházet z domu, jenže Britce došla trpělivost.

Samozřejmě, všechna tato obvinění je třeba vnímat s odstupem. Dokud nebudou existovat důkazy, stále platí presumpce neviny a Cristiano Ronaldo bude proti takovým obviněním určitě bojovat. Jsme zvědaví, jak situace vyvrcholí, protože Jasmin slíbila, že veškerý důkazní materiál poskytne policii i právníkům.











Domů
Sdílet
Diskuse