Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2019 8:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Gogo dissuje youtubery, studenti gymplu v sukních

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Freshnews pro tebe připravujeme každou neděli i středu od 18:00 a dnešek není výjimkou.

Také v roce 2019 tě budeme pravidelně zásobovat novinkami prostřednictvím videí, přičemž první letošní Freshnews si můžeš připomenout zde. Samozřejmě, pokračujeme i pravidelnou dávkou novinek z české produkce, a tak jako každou středu, i dnes od 18:00 najdeš na našem oficiálním YouTube kanálu porci nejzajímavějších událostí za posledních pár dní.

Tentokrát tě nimi provede dvojice Andrejka a Martin, kteří si připravili informace z hudby, filmů, technologií a také pár aktualit z domova. Už tradičně nechyběla alespoň malá dávka kontroverze. Zároveň platí, že pokud tě něco z videa zaujalo, v popisu najdeš link na článek, protože jsme vše předem podrobně zpracovali v textové verzi.

Na závěr máme pro tebe připravenou ještě krátkou reportáž z výstavy Jamese Colea. Ta dostává název Květy zla a ukazuje nám malý pohled do raperovy hlavy. Jeho díla si můžeš ještě pár dní vychutnat v pražském Vnitrobloku.

Domů
Sdílet
Diskuse