Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2019 9:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

David Beckham pózuje na nové titulce magazínu s makeupem. Oční stíny se některým fanouškům nezamlouvají

MÓDA
Uložit Uložené

Titulkou se již pochlubila i Victoria Beckham na Instagramu.

Většina lidí od fotbalistů očekává, že se budou soustředit výhradně na podávání těch nejlepších výkonů. Na tom není nic špatného, ale muži jako David Beckham, který už kopačky pověsil na hřebík, mají šanci věnovat se například módním aktivitám.

David se nikdy nebál propůjčit svou tvář kampaním známých značek, vždyť si ne tak dávno zapózoval i pro kolekci H&M, ale tentokrát se nechal nafotit na titulku magazínu Love.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine),

Beckham se už za svůj život objevil na více titulních stránkách magazínů, takže by na tom nemělo být nic zvláštního, avšak tentokrát si Angličan nechal svou tvář trochu upravit.

Na titulce pózuje s výraznými zelenými či tyrkysovými očními stíny, což fanoušky rozdělilo na dva tábory. V tom hlavním bys našel většinu z nich, kteří Beckhama podporují a vychutnávají si, jak skvěle dokáže bývalý fotbalista vypadat s makeupem, ale najdou se i nepřející.

V komentářích na Instagramu se čas od času objeví věta o tom, jak se už při pohledu na Beckhama s makeupem očividně ztrácejí z planety skuteční muži. Naštěstí drtivá většina komentářů je plná smajlíků se srdíčky, protože musíme konstatovat, že David nevypadá vůbec špatně ani s očními stíny.

Za fotku na titulce ho už stihla pochválit také manželka Victoria, která si magazín vyfotila a zavěsila jej na Instagram.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Victoria Beckham (@victoriabeckham),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený David Beckham (@davidbeckham),

Domů
Sdílet
Diskuse