Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2019 11:37
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Profesionální objímačka za rok vydělá 900 tisíc korun. Díky ní budeš mít dostatek hormonů štěstí i ty

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dělejte v životě to, co vás baví. Robin Marie to vzala po svém a dnes se živí objímáním.

Pokud patříš mezi ty, co nepovažují natáčení videí či práci influencera za skutečnou práci, tento článek tě pravděpodobně pořádně vytočí.

V USA, konkrétně v Kansas City v Missouri, totiž žije žena s pozoruhodným zaměstnáním – objímá lidí. Pokud bys očekával, že si takto nedokážeš vydělat pořádně peníze, vyvedeme tě z omylu. Marie totiž ročně vydělá 40 000 dolarů.

Její repertoár služeb je docela pestrý. Můžeš si vybrat jednoduché objetí nebo pohodlné mazlení. Výběr služby je na tobě. „Je to velmi obohacující,“ popisuje své zaměstnání profesionální objímačka. „Tělo totiž vypouští do oběhu endorfin, také známý jako hormon štěstí. Díky němu jsme šťastnější a méně vystresovaní,“ doplnila.

Zákazníky má Marie různé. Někteří si zaplatí hodinu, jiní se zas vydrží tulit i čtyři. Jedno klasické sezení obvykle trvá 60 minut a stojí 80 dolarů (1 800 Kč). „Mám zákazníky, kteří jsou šťastně ženatí, ale i takové, kteří jsou se vztahem nespokojeni. Dále jsou to vdovy, rozvedení, lidé v monogamních vztazích i záletníci.“

Marie svůj osobní život striktně odděluje od toho pracovního. „Moji přátelé rozumějí tomu, co dělám. Vědí, že to není o sexu.“ Neobvyklé zaměstnání jí údajně pomohlo se zdravím. Lépe se jí spí a cítí se vitálněji. „Objímání nepomáhá jen mým pacientům, ale i mně,“ uzavřela.

Domů
Sdílet
Diskuse