Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2019 18:13
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Marpo se vrátí do ringu. Rozhodl se přijmout Vémolovu výzvu?

SPORT ČESKÝ RAP MARPO
Uložit Uložené

Když se ho promotér XFN Petr Kareš zeptal, zda výzvu od Vémoly přijme, řekl, že ještě uvidí.

Ještě v závěru roku 2018 jsme se dočkali ostře sledovaného sportovního večera, který organizovala liga XFN. Měli jsme možnost vidět spoustu kvalitních zápasů a mezi ty nejatraktivnější patřil i duel, kde své schopnosti znovu potvrdil Karel Vémola.

Poté, co svého soupeře zdolal už v prvním kole, si vzal do ruky mikrofon a v rámci krátkého proslovu pozdravil všech hatery a vyzval Marpa. Řekl, že mu je jedno, v jaké disciplíně by si potenciálně mohli změřit síly a zároveň je připraven výrazně shodit na váze, pokud to bude nutné.

Marpo již dříve tvrdil, že Karlos není komplexním bojovníkem, což by si právě takto mohli dokázat v živém přenosu. Původně český raper těsně po zápase s Rytmusem tvrdil, že je tato výzva nesmysl, a předpokládali jsme, že o ní ani nebude uvažovat. Vše však nyní nasvědčuje tomu, že bychom se mohli dočkat dalšího zápasu celebrit.

Na profilu promotéra XFN Petra Kareše se totiž objevilo video, kde Marpo potvrzuje, že chce další zápasy a kvalitnější soupeře. Na otázku, zda by byl ochoten přijmout výzvu, odpověděl, že ještě uvidíme. Zatím je tedy vše otevřené, ale určitě se shodneme na tom, že pro diváka by byl tento zápas velmi atraktivní.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

@mcmarpo se vrátí! #follow @xfightnights

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Kares (@petr.kares),

Anketa:
Přijme podle tebe Marpo výzvu Karlose Vémoly?
Ano
Ne
Ano
48 %
2130 Hlasů
Ne
52 %
2309 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse