Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. ledna 2019 10:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Spala jsem s polovinou New Yorku, prohlásila modelka Ashley Graham. Zavzpomínala si na své bouřlivé mládí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Známá modelka Ashley Graham vysvětlovala, jaká byla v mládí.

Známá modelka kypřejších tvarů Ashley Graham si za poslední roky vybudovala obrovskou fanouškovskou základnu. Objevila se v kampaních známých světových značek, zapózovala si pro Sports Illustrated a momentálně má kalendář tak přeplněný, že si sotva našla čas rozhovor pro magazín Elle.

Jak zhodnotila samotná reportérka Elle, Ashley je velmi přirozená, příjemná a zvědavá osoba. V rozhovoru jí vyprávěla o tom, jak momentálně buduje vlastní podcast s názvem Pretty Big Deal with Ashley Graham, kde už vyzpovídala Kim Kardashian či Amy Schumer. Při interview pro Elle se však role vyměnily.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Řeč se po čase začala točit kolem vztahů. Ashley nechtěla mluvit o cizích románcích či manželských situacích, ale o té své se rozpovídala otevřeně. Již před 8 lety se provdala za Justina Ervina, s nímž šťastně žije dodnes. Když se jí reportérka zeptala, jak udržují vztah neustále zajímavý, Ashley rovnou řekla, že je v životě třeba mít hodně sexu.

Pokud prý nemají dobrou náladu a začínají se hádat, sex v jejich vztahu vše vyřeší a nálada se rychle změní. Modelka si při tom zavzpomínala na mladé časy, když jí bylo pouze 21 let.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Tehdy potkala svého budoucího manžela v kostele a uvědomila si, že do té doby zbytečně střídala velké množství mužů. Po pěti letech v modelingu byla 21letá Ashley v takovéto situaci: „Viděla jsem celý svět. Vyspala jsem se s polovinou New Yorku. Udělala jsem úplně všechno, a to doslova,“ konstatovala.

Dnes žije se svým manželem mnohem pohodovější život a věří, že výborný vztah si udržují i díky dlouholetému přátelství, které si vybudovali. Bez důvěry a otevřené komunikace podle ní manželství dlouho nevydrží. Pokud si chceš přečíst celý rozhovor, klikej přímo na stránku Elle.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Domů
Sdílet
Diskuse